Építőanyag kereskedések, építőanyag kereskedelem, tüzépek 
2019. jún. 16.

Építőanyag kereskedések


Építőanyag kereskedések, építőanyag kereskedelem. Építőanyagok, tüzépek.

Építőanyag katalógus

Építőanyag katalógus
http://epitoanyag.wyw.hu/
Építőanyagokkal foglalkozó WYW katalógus, az alábbi kategóriákban találsz nálunk oldalakat: Nyílászáró, ajtó, ablak, árnyékolástechnika, redőny, reluxa. Építőipari gépek, szerszám, és eszközök. Burkolás, burkoló anyagok, csempe, padlólap, parketta, padlószőnyeg, járólap, térkő. Tetőcserép, tetőfedő anyagok, épületdíszítő elemek. Vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök, cégek. Építőanyag telepek, tüzépek, építőanyag webáruházak. Kész házak, faházak, vályogházak. Környezetkímélő megoldások, építési, építkezéssel kapcsolatos szaklapok. Regisztráld oldalad TE is!

Építőanyagok kereskedelme, információk, árak

Építőanyagok kereskedelme, információk, árak
http://www.epitoanyagnet.hu/
Építőanyag Net Az építőanyag online központja! Egy olyan portál amelynek célja az, hogy az otthonról és a hozzá kapcsolódó építőanyagokról a lehető legátfogóbb információt nyújtsa a látogatóknak. Feladatunkat fontosnak tartjuk, hiszen mára már a piacon olyan sok terméket kínálnak, hogy egy megfelelő "mankó" nélkül nem is boldogulhatunk. Szeretnénk segítséget nyújtani minden építkezőnek-felújítónak, hogy milyen anyagokat lehet találni illetve érdemes alkalmazni.

Építőanyag hirdetés - Expressz.hu

Építőanyag hirdetés - Expressz.hu
http://www.expressz.hu/epitoanyag/
Eladó használt és új építőanyagok. Építőanyag hirdetés - Több száz eladó használt és új építőanyag az Expressz.hu-n. Ingyenes apróhirdetés feladás! - Tetőfedés - tetőfedő anyagok, Burkoló anyag, csempe, Villanyszerelési anyagok, Gipszkarton és gipszkarton szerelési anyagok, Fűtés és vízvezeték szerelési anyagok, Beton- és vasbeton termékek... Stb.

Tüzépnet.hu

Tüzépnet.hu
http://www.tuzepnet.hu/
Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal.

Építőanyag portál - Diósárok Kft.

Építőanyag portál - Diósárok Kft.
http://www.diosarok.hu/
A Diósárok Kft. 1964-ben alakult családi vállalkozásként. Elsősorban építőanyag kereskedelemmel és szállítmányozással foglalkozunk országszerte. A lakossági igények kiszolgálása mellett árbevételünk legnagyobb részét szerződéses generálkivitelező és beruházó partnerinkkel bonyolítjuk. Az elmúlt években olyan nagyszabású építkezések anyagbeszállítói voltunk, mint a Mom Park bevásárló és lakópark, Ferihegyi Repülőtér, Biatorbágy Outlet Center vagy a Corvin Sétány. Különös figyelmet fordítunk magánszemélyek és cégek építőanyagokkal kapcsolatos információ igényeinek kielégítésére, ezért mind weblapunkon, mind telefonon folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére állunk. Több mint 45 éve vagyunk a piacon, bennünk megbízhat.

ÉPÍTŐANYAGOK.NET internetes áruház

ÉPÍTŐANYAGOK.NET internetes áruház
http://www.epitoanyagok.net/
Burkolatok és segédanyagok, homlokzati szigetelés, vízszigetelő rendszer, cserép és tetőfedőanyagok, tetőfólia, szigetelő anyagok. Ablak, nyílászárók, szabiterek, mosdók wc-k. Építési fólia, tégla, gipszkarton. Építőanyag webáruház kedvező árakkal, kényelmes és gyors megrendelés. Építőanyagok web áruház: kisker és nagyker árak.

internetépítőanyag.hu - online építőanyag kereskedés

internetépítőanyag.hu - online építőanyag kereskedés
http://www.internetepitoanyag.hu/
Avers építőanyag - online építőanyag kereskedés. Avers Kft. Központ és Építőanyagtelep Lábatlan, H-2541 Lábatlan, Rákóczi u. 286. - Építési Szakbolt Vértesszőlős, H-2837 Vértesszőlős, Valusek u. 70.

Téglacentrum Kft. Építőanyag kereskedés Pécs

Téglacentrum Kft. Építőanyag kereskedés Pécs
http://www.teglacentrum.hu/
Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk. Téglacentrum Kft. - Pécs. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.

Farkas Építőanyag Áruház

Farkas Építőanyag Áruház
http://www.farkasep.hu/
Vakolatok, hőszigetelő rendszerek, Falazó és tetőfedő anyagok. Kémények, térkövek, nyílászárók, garázskapuk, ablakönyöklők. Csempék, padlóburkolók, ragasztók, burkolóanyagok, szolár rendszerek. Farkas Építőanyag Áruház ... hogy könnyedén építkezzen! 1181 Budapest Besence u. 7.

Sto Építőanyag Kft.

Sto Építőanyag Kft.
http://www.sto.hu/
A Sto AG a homlokzati hőszigetelések, külső-belső festékek, vakolatok, dekoratív bevonatok szakértő gyártója. Betonvédelem és javítás, műgyanta aljzatbevonatok, hídszigetelések, akusztikai rendszerek éppúgy megtalálhatók választékában, mint a ragasztott vagy szerelt, szellőztetett hőszigetelőrendszerek. A Sto támogatást nyújt partnereinek - műszaki információkkal és aktuális kalkulációs segédletekkel.

AKFI Épitőanyag Kis- és nagykereskedelem - Kaposvár

AKFI Épitőanyag Kis- és nagykereskedelem - Kaposvár
http://www.akfi.hu/
Leier, Porotherm, Iso-Line, Isover, Schindler, Nikecell, Hasit, Helopal és sok más építoanyag kereskedelme, nagykereskedelem - Kaposvár. Az Akfi Kft. telephelye Kaposváron, a Szigetvári u. 117. szám alatt található. Cégünk fő tevékenységi köre az építőanyag kis- és nagykereskedelem. A kiskereskedelmi tevékenység Kaposvárra és vonzáskörzetére terjed ki. Kínálatunkban a cement és mészhidrát mellett megtalálhatók további kötőanyagok, különböző beton és kerámia falazóanyagok, födémrendszerek, beton és agyag cserepek, víz- és hőszigetelő anyagok, ömlesztett áruk, ragasztók, vakolatok és egyéb építőanyagok.

Trunkné építőanyag kereskedés

Trunkné építőanyag kereskedés
http://www.trunktuzep.hu/
Trunkné építőanyag kereskedés - Teherhordó elemek, tetőszerkezeti anyagok, vasanyagok, nyílászárók, szigetelések, burkolóanyagok, száraz építőelemek, habarcsok, adalékok, göngyölegek... A portál lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az általunk forgalmazott termékekkel, valamint egyéb szolgáltatásainkkal. Szolgáltatásaink: Mindennemű szállítás. Darus 4-6-8-20 raklapos szállítás. Földmunka, tereprendezés. Bontási munkák. Konténeres szállítás.

Z+K EURO Kft. - Építőanyag Kereskedés

Z+K EURO Kft. - Építőanyag Kereskedés
http://zkeuro.hu/
Cégünk fiatalos, lendületes csapata két telephelyen - Pomázon és Szentendrén - közel 4000 m2-en és 7000 termékkel várja vevőit/ügyfeleit. Célunk a termékskála folyamatos bővítése és fejlesztése, hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük és meggyorsítsuk az építkezést, valamint az anyagbeszerzést - a lehető legjobb áron és minőségben. Ami cégünket más építőanyag-kereskedésektől megkülönbözteti: Jó emberi kapcsolatok, őszinte érdeklődés, kemény munka és a jobbra való törekvés!

LANG Építőanyag - Veszprém

LANG Építőanyag - Veszprém
http://www.langepitoanyag.hu/
Az átlagos "tüzépek"-kel szemben mi széles körű szolgáltatást is végzünk. Az építőanyagok értékesítése mellett szaktanácsot adunk, díjtalan mennyiségszámítást és árajánlatot készítünk, kivitelezői képzéseket szervezünk. Saját gépparkunkkal oldjuk meg a rakodási (targoncák,ömlesztett áruk rakodógépei) a szállítási feladatokat (kisplatós és darus tgk-k) illetve az anyagmegmunkálási (gyalugép, áztatókád,lemezvágó) folyamatokat.

Norman Építőanyag kereskedések, Budán és Pesten

Norman Építőanyag kereskedések, Budán és Pesten
http://www.norman.hu/
Falazóanyagok, födémrendszerek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, ereszcsatorna rendszerek, tetőkiegészítők, nyílászárók, szigetelőanyagok, habarcsok és vakolatok, térburkolatok, vegyi termékek. - Az ország egész területéről várjuk megkeresésüket interneten, vagy két budapesti telephelyünkön. Cégünk magyar tulajdonú, és 1996 óta áll az építőanyag vásárlók rendelkezésére. Cégünk a Norman-Kert Kft. építőanyag értékesítéssel, kereskedelemmel foglalkozik. Elsődleges feladatunknak tekintjük a családiház-építők kiszolgálását a mindenkori legkedvezőbb áron és minőségben. - Szakképzett ügyintézőink készséggel állnak az Ön rendelkezésére: Budán: XI.Kamaraerdei út 18. /közvetlenül a Kamaraerdei Ifjúsági Park mellett/, Pesten: XV.Régi Fóti út 2/a. /Bogáncs utca - Régi Fóti út sarok/.

Palást építőanyag áruház - Dunakeszi

Palást építőanyag áruház - Dunakeszi
http://www.palast2000.hu/
Mielőtt építkezne, mielőtt felújítana, 5 percre üljön le a székébe. Talán ennyi idő is elég lesz, hogy pár százezer forintot megtakarítson. Szánjon ránk ennyit! A Palást 2000 Kft. Építőanyag Áruháza a 2. sz. főút mentén található, Dunakeszi Pest felőli végén, jól megközelíthetően, nagy parkolóval.

ÉPÍTŐANYAGKER.net

ÉPÍTŐANYAGKER.net
http://www.epitoanyagker.net/
Áthidalók, gerendák, beton termékek, cement, mész, habarcsok, esztrichek, faanyagok, mixerbetonok, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, fugázó anyagok, szárazépítészet, víz és hőszigetelő anyagok, falazóelemek, tetőfedő anyagok, fólia, üvegtégla, vakolatok, festékek, vegyi anyagok. - Cégünk 1999.-ben alakult. A kezdeti években építőipari kivitelezéssel foglalkoztunk, azonban az elektronikus kereskedelem térhódításával előtérbe került az építőanyagok ilyen jellegű forgalmazása, melyben komoly lehetőségeket láttunk és látunk. On-line áruházunkat abból a célból hoztuk létre, hogy gyártók, termékforgalmazó partnereink és a vevők között egy elektronikus piacteret létesítsünk, amely a vevők számára az építőipari termékek egy helyen történő könnyebb áttekinthetőségét és kedvezőbb árú megvásárlását tegye lehetővé, és hogy Önnek ne kelljen az építőipari telepeket személyesen végiglátogatnia.

Építőanyag gyártás, kis- és nagykereskedés - Szeged

Építőanyag gyártás, kis- és nagykereskedés - Szeged
http://www.baktoepker.hu/
Baktóépker Kft. - Szeged. Termékeink: Cement, homok, sóder, oltott mész, gipsz, vakolatok, habarcsok, kerítésnád, minőségjavító adalékok, téglák válaszfaltéglák, áthidalók, ytong falazóelemek, sík és hullámpalák, cseréplécek, tetőszerkezeti elemek, alátétfóliák, térkövek, beton gyeprácsok, kerti járólapok, csemperagasztó, szögek és csavarok, flexibilis tömitők, duzzadó tömítések, betonvasak, bordázott betonacél, vasháló, zártszelvények, hegesztett térhálók. Csongrád megyében, Szegeden a 47-es út (Algyői út) mellett található telephelyünk, ahol építőanyag gyártásával és forgalmazással, továbbá építőipari szolgáltatások nyújtásával foglalkozunk. A pihentetett oltott mész előállítása telephelyünkön történik ÉMI által bevizsgált minőségben. Tevékenységünk kiterjed továbbá építőipari szaktanácsadásra, építészeti tervezésre, anyagszükséglet számításra, költségkalkulációra, anyagszállításra.

Szigeteljen.hu - webáruház - Pécs, Budapest

Szigeteljen.hu - webáruház - Pécs, Budapest
http://www.szigeteljen.hu/
Szigetelés, utólagos hőszigetelés, szigetelőanyag, vakolat, webáruház Pécs, Budapest. Hőszigetelés akció, utólagos szigetelés, homlokzatszigetelés, vakolat, díszítővakolat, színezővakolat, homlokzat lábazat, polisztirol. Országos házhoz szállítás! Szigetelőanyag nagykereskedelem az adható legjobb áron!

Biztonsági ajtó, műanyag ablak

Biztonsági ajtó, műanyag ablak
http://www.ablak-ajto-szigeteles.com/
Szolgáltatásaink, és építőipari termékeink. Műanyag ablak és lambéria, harmonikaajtó, Biztonsági, beltéri és bejárati ajtók. Szigetelés, trapézlemez, cserepeslemez, lemez kiegészítők, ereszcsatorna. Szigetelés, hőszigetelés, csarnokrendszerek. Ajtó, ablak és építőanyag termékeink minden igényt kielégítenek legyen az egyszerű, vagy luxus kivitel. A kiválasztott építőipari terméket napokon belül leszállítjuk Önnek. Műanyag ablakaink, nyílászáróinak minőségére minimum 5 év garanciát vállalunk. Igény szerint szakembereink az Ön által kiválasztott ablakot vagy ajtót beépítik a kívánt helyre. 12 Raszter Acélszerkezet Építő és Szolgáltató Kft. Székhely: H-2370 Dabas, Fehérakác u. 5.

Bramac tetőcserép

Bramac tetőcserép
http://www.cserep.eu/index.php?bramac&marka=3
Bramac tetőcserepek kedvező áron a Hofstadter Cserép Centrumban. Tetőcserép szakáruház Pilisvörösváron. Várjuk az építtetőket ha tetőcserepet keresnek. Bramac betoncserepek és komplett Bramac tetőrendszer egész évben akciós áron kapható nálunk. Tekintse meg a teljes Bramac cserép kínálatot weboldalunkon vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

Porotherm tégla

Porotherm tégla
http://tuzep.hofstadter.hu/akcioink/2_wienerberger_porotherm_tegla_akcio/
Porotherm téglát keres? A Hofstadter építőanyag centrum folyamatosan akciós áron kínálja a Porotherm különböző típusú falazóelemeit. Pilisvörösvári központunkban várjuk a kedves vevőinket, ahol szakembereink részletes tájékoztatást adnak a Porotherm nútféderes, Porotherm Profi és Porotherm HS falazó rendszerekről.

Schiedel és Leier kémény

Schiedel és Leier kémény
http://www.kemeny.biz/
Leier és Schiedel kémények szakáruháza Pilisvörösváron. Tüzépünkön megtekintheti a Schiedel kéményeket, szakembereink segítségével pedig összeállítjuk az Önnek szükséges kéményrendszert. Nálunk megvásárolhatja a legmodernebb Schiedel és Leier kéményeket: Schiedel ABSOLUTE, Leier TURBO, mindkét gyártó összes aktuális kéményrendszerét. Győződjön meg kedvező kémény árainkról!

Tetőcserép Portál

Tetőcserép Portál
http://tetocserep.info/
Tetőcserép portálunkon a Bramac, Leier, Mediterrán betoncserepek és a Tondach, Creaton kerámiacserepekről olvashat bővebben. Ezen felül természetesen sok más tetőcserép típusról találhat itt hasznos információkat. Ha cserép vásárlás előtt áll, mindenképpen böngéssze át oldalunkat!

Pannon-Parkett parketta szaküzlet

Pannon-Parkett parketta szaküzlet
http://www.pannon-parkett.hu/
Parketta, laminált padlólap, szalagparketta, csaphornyos parketta, svédpadló akciókkal, otthonos környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk kedves vásárlóinkat. Felmérés, tanácsadás, ingyenes kiszállítás, kivitelezés.

Facentrum - Minden ami fa

Facentrum - Minden ami fa
http://facentrum.com/
Az élő fa része természetes környezetünknek, holtában pedig épített világunk fontos alapanyaga. A faanyag végigkíséri az embert a bölcsőtől a sírig. A kultúra és a technika világában egyaránt jelen van. A ma embere által használt természetes és mesterséges anyagok korában, épp úgy jelentős szerepe van, mint az elmúlt évszázadokban, évezredekben volt. Szerszámainknak, használati tárgyaink jelentős részének alapanyaga. A legősibb építőanyag, előnyös tulajdonságai miatt ma is nélkülözhetetlen: könnyű, jó hő- és hangszigetelő, megmunkálása nem igényel különleges szerszámokat. Szilárdsági jellemzői kiválóak, tapintása természetes, színe, rajzolata változatos és összetéveszthetetlenül egyedi. A Facentrum immáron az Önök szolgálatában dolgozik. Bemutatjuk Székesfehérváron működő fenyő fűrészáru kereskedésünket (fatelep), fakereskedés melyet az Albafa 2001 Bt. üzemeltet, és ajánljuk a faipar jeles képviselőit, legyen szó tetőszerkezet gyártásról vagy asztalos munkákról.

Szigetelt otthon hőszigetelő áruház

Szigetelt otthon hőszigetelő áruház
http://hoszigeteloaruhaz.hu
Hőszigetelő rendszereink mellett polisztirol, kőzetgyapot, üveggyapot szigeteléseket és kiegészítőit forgalmazzuk. Homlokzati kapart, kéreg, vagy gördülő vakolataink mindenféle igényt kielégítenek, amit akár színfelár nélkül és 10 év gyártói szín és termék szavatossággal kínálunk. Forgalmazunk még kül- és beltéri festékeket, falburkolatot, műgyantát, építési és csempe ragasztókat, tüzelőanyagokat. Rendszerünkben nincs színezési felár! A hőszigetelés az egyik leghatékonyabb energiamegtakarítási forma. Szigetelje házát Ön is velünk.

Aluplast és Rehau műanyag ablakok, raktárkészlete.

Aluplast és Rehau műanyag ablakok, raktárkészlete.
http://www.ablak-info.com/
Aluplast és Rehau szabvány méretű műanyag ablakokat raktárunkból azonnal elviheti. Az ablak-info.com megalapítása óta jelentős energiákat fordított arra, hogy az általa műanyag ablakok, az alkalmazott gyártási technológiák élenjáró termékek, illetve technológiák legyenek. Lakásfelújítások generál kivitelezése profi szerelőkkel.

Hőszigetelés minőségi rendszerekkel

Hőszigetelés minőségi rendszerekkel
http://hoszigetelorendszer-akcio.hu
Ha hőszigetelésre adja a fejét, akkor válasszon inkább minőségi anyagokat, hogy egy-két év után ne legyen problémája a szigeteléssel. A rossz minőségű vagy rosszul felrakott szigetelés több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hoz a hőszigetelés. A nálunk kapható rendszerek minősége kiváló és a rögzítő anyagok is nagyon magas színvonalat képviselnek, így megfelelő felszerelés esetén semmilyen probléma nem jelentkezik velük kapcsolatban. Nézze meg hőszigetelő termékeink széles választékát.

Műanyag ablak - ablakcsere műanyag ablakra

Műanyag ablak - ablakcsere műanyag ablakra
http://www.ablakcsere.info
Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kivontásával, elszállításával Budapesten és vonzáskörzetében. A vakolási utómunkákat is megcsináljuk, komplett, teljeskörű nyílászáró cserét kínálunk.

Creaton tetőcserép

Creaton tetőcserép
http://www.dalostuzep.hu/creaton-cserep
A Creaton cserép az egyik legismertebb kerámia cserép. Rendkívül nagy forma és színválasztékban készül engóbozott bevonattal. A népszerű hornyolt cserepek mellett keresett még a hódfarkú cserép is, és különleges formájú cserepei is vannak márkának. A Creaton természetes anyagból, agyagból gyártja a termékeit, környezetbarát technológiával. Nemcsak cserepet, hanem komplett tetőrendszert kínál az építkezőknek az összes tetőfedéshez szükséges kiegészítővel együtt. A választás során igen meggyőző érv a Creaton tetőrendszer 50 éves garanciája is. Építőanyag kereskedésünkben a Creaton cserép teljes választékából választhatja ki családi háza tetőcserepét.

Épitőanyag az interneten

Épitőanyag az interneten
http://www.epitoanyagabc.hu
Az építőanyagABC egy olyan portál amelynek célja az, hogy az otthonról és a hozzá kapcsolódó építőanyagokról a lehető legátfogóbb információt nyújtsa a látogatóknak. Feladatunkat fontosnak tartjuk, hiszen mára már a piacon oly nagy a kínálat, hogy egy megfelelő "mankó" nélkül nem is boldogulhatunk az építőanyagok között. Szeretnénk segítséget nyújtani minden építkezőnek-felújítónak, hogy milyen építőanyagokat lehet találni illetve milyen építőanyag használható egy adott probléma megoldására. A portálon az építőanyagokat csoportosítva mutatjuk be, sok olyan hasznos információval, érdekes cikkek építőanyagokról és termékleírásokkal, amelyre máshol nem lehet rábukkanni. építőanyag árlisták,dokumentumok és folyamatos akciós építőanyagok. építőanyag minden mennyiségben - Az online tüzép.

Új ck lapok

Új ck lapok
http://www.cklapok.webnode.hu
Egészséges kérgezett fenyőfa és cement:  ezekből az alapanyagokból állítják elő évtizedek óta egyik legsikeresebb terméket. Cementkötésű forgácslapot, BETONYPŸ márkanéven, a könnyűszerkezetes építészet alapanyagává vált, amely szó szerint 30 éve megállja a helyét. Nagy felületi keménység és ütésállóság, Időjárásálló, Gomba- és rovarálló, Nehezen éghető és magas tűzállóságú, Egyszerű megmunkálhatóság és felhasználás, Hosszú élettartam, Felhasználható kültérre és beltérre egyaránt. Festhető, Darabolható, Fúrható.

Tetőcserepek akciós áron.

Tetőcserepek akciós áron.
http://teto-cserep.hu/
Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne.

Fatelep, fűrészáru, fa impregnálás, fa méretre vágás

Fatelep, fűrészáru, fa impregnálás, fa méretre vágás
http://velikocontact.hu/
4-5-6 fm 51.000 Ft+Áfa/m3, 5×10 cm: 4-6 (fm), 5×15 cm: 4-6 (fm), 5×20 cm: 4-6 (fm) Hajópadló méretek: 20mm *120-110mm *3m, 20mm *120-110mm *4m Deszka méretek: 1″-10-12-15 cm: 4-5-6 fm 51.000 Ft+Áfa/m3, 1″-20 cm deszka csak megrendelésre! 1col-10-12-15 cm: 4-6 (fm) OSB tábla: OSB III-as 1,25m*2,5m táblaméret I. osztályú fenyő fűrészáru Kis és nagykereskedelmi forgalmazása. A fatelep lakossági és nagy beszállítói forgalmazókat egyaránt kiszolgál! Vegykezelés, Impregnálás: Vállaljuk fa gerendák, lécek, egyéb faipari termékek kézi merítéses technológiával történő vegykezelését műszaki leírással, megfelelőségi bizonylattal ellátva. Hajópadló – Lambéria Luc-Borovi fából készült lambériák és hajópadlók Kamionos tételű fa beszállítása

Térkövezés, térkőgyártás, burkolás

Térkövezés, térkőgyártás, burkolás
http://jvraszter.hu
A JV-Raszter profilja a térburkoló kövek, szegélykövek, gyephézagos kövek és előre gyártott beton termékek előállítása, gyártása és forgalmazása Kecskeméten. A térkő termékválasztékában külön kategóriát jelentenek az antikolt, azaz koptatott térkövek, melyek a hagyományosnál jóval mattabb, természetesebb, kopottas jellegűek. A cég a térburkolatokon túl paliszádok, zsalukövek, falazóelemek, födém béléstestek, kerítés- és támfalelemek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. http://www.jvraszter.hu

Konyhabútor készítés és tervezés Budapesten

Konyhabútor készítés és tervezés Budapesten
http://ujbutor.hu/konyhabutor-keszites/
Egyedileg tervezett, minőségi alapanyagokból készített konyhabútorokat kínálok garanciával. Otthonában felmérem a rendelkezésre álló hely alapján, majd megtervezem konyhabútorát. Több konyhabútor árkategóriában és több alapanyag között válogathat, amit a saját konyhájában mutatok be. Minden konyhabútor egyedileg készül egyedi méretben az ön igényeinek és megoldásainak megfelelően. Ténylegesen elmondható, hogy egy álomkonyhát tudok kialakítani, ahol mindennek megvan a helye és ugyanolyan élvezettel tud majd főzni konyhájában, mint azt ahogyan a főzőműsorokban látja.

Konténeres sittszállítás, konténer rendelés

Konténeres sittszállítás, konténer rendelés
http://kontener-sittszallitas.hu/
Konténer szállítás és zsákos sitt szállítás, konténer rendelés. Építési törmelék és hulladék elszállítása, lakossági lomtalanítás elvégzése, konténeres szállítás. Konténeres sittszállítás; Zsákos sittszállítás; Épület bontás; Kézi-Gépi földmunkák; Legkorszerűbb hulladék kezelés és szállítás; Sóder-Homok szállítás; Kavics szállítás; Murva szállítás; Avar, zöldhulladék szállítás; Lomtalanítás; Rakodás; Termőföld szállítás; Bontási anyag, törmelék szállítás Budapesten és vonzáskörzetében. Vác, Dunakeszi, Gyömrő, Kerepes, Gödöllő, Budakeszi

Térkő, térkőburkolat - Viastein prémium térkő

Térkő, térkőburkolat - Viastein prémium térkő
http://szekely-terko.hu/
Prémium térkövek az igényes otthonok megteremtőinek. Válasszon kiemelkedő minőségű termékeink közül! A Viastein térkövek méltán szolgálják az évek során otthona járófelületeit. Fedezze fel kertje számára a cégünk termék családjaiban rejlő kreatív lehetőségeket. Az exkluzív térkövek összhangot teremtenek az építészet és a természet között. Blokklépcső? Csúszásmentes, komfortos és kényelmes méretezésű blokklépcsőink megfelelő kiegészítői minden térkő felületnek. A kertet, az épületet és az utakat méretpontosan, letisztult vonalakkal egyesítik. Kiegyenlítik a magasságkülönbségeket és mozgalmassá teszik a körülötte levő környezetet. Felületükben, alakjukban és színükben tökéletesen igazodnak minden térkő rendszerünkhöz és további kreatív lehetőségeket rejtegetnek a klasszikusan moderntől a rusztikusig, a dekoratív dísztől a rejtett feljáróig. A közösségi városképnek is fontos eleme a lépcső: tagolja és összeköti a különböző tereket, parkokat, sétányokat.

Konténer rendelés, konténeres sittszállítás Budapesten

Konténer rendelés, konténeres sittszállítás Budapesten
http://kontener-rendeles.eu/
Építkezik, esetlef felújít? Sittes, vagy építési törmelék elszállítására alkalmas konténert rendelne budapesten, vagy környékén? Amennyiben kérdése lenne a konténer megrakodásával, lerakásával, vagy a rendeléssel kapcsolatban, akkor munkatársunk készségesen felvilágosítja Önt. A Budapesten kerületenként változó közterületre lerakott konténerek területfoglalási engedélyt kell igényelnünk. Függetlenül a konténer méretétől ami lehet 4,5,6,7,8 m3 kapacitású figyelni kell a megrakodáskor, hogy a szóródó anyag zsákolva kerüljön a konténerben. Bármilyen építési törmelék, sitt, homok, beton, tégla, vagy akár lomtalanításból származó lomok, bútordarabok, egyéb fém tárgyak elszállítását vállaljuk. Cégünk saját hulladékfeldolgozó üzemmel rendelkezik. Hozza el a háztartási vagy pincében, garázsban felhalmozódott hulladékokat és telephelyünkön személyesen is leadhatja, hogy azt újrahasznosítsuk szelektálás után.

Cellulóz befújásos szigetelés, cellulóz hőszigetelés

Cellulóz befújásos szigetelés, cellulóz hőszigetelés
http://energiatudatos.hu/
Hallott már a befújt szigetelésről? Esetleg utólagos hőszigetelést, vagy utólagos tetőtér szigetelést és födémyszigetelést végzünk. A befújásos cellulóz hőszigetelés igen költséghatékonynak mondható. Tekintve, hogy újrahasznosított (ólommentes) újságpapír darálékból készül. Különböző természetes hatóanyaggal kezelt, így semmilyen rovar, bogár egyéb élőlény nem költözik a szigetelésbe. A cellulóz szigetelés jobb hatásfokkal rendelkezik a kőzetgyapot és az üveggyapot hőszigetelési értékei. Képes 4-6 órán át tartani a hőmérsékletet, amennyiben szakszerű kivitelezésről és megfelelő szigetelésről beszélünk. Munkánkat minden esetben hőkamerával ellenőrizzük. A hőszigetelést itthon tetőszigetelés és födémszigetelésre kérte legtöbb ügyfelünk. Munkánk során az ISOCELL rendszert használjuk.

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételei Thumbnails - M-Software.de Partnereink

© 2010-2019 99weblap.com